Train-de-Trainer | Gecertificeerd

Staat garant voor zéér goede kwaliteit in Mindmap trainingen!

Via het Train-de-Trainer programma zijn wij hoogstpersoonlijk getraind door mw. Drs. L.J. Kaufman, auteur van de bestsellers “Het geheim van de Trainer.”

Business in Balance heeft met succes het gehele Train-de-Trainer programma afgerond en is een officieel door KSGBereschot gecertificeerd all round trainingsbureau geworden, met als hoofdspecialisatie Mindmap trainingen. Business in Balance is tevens een dubbel geaccrediteerd Mindmap trainingsbureau en hoogstpersoonlijk getraind door Tony Buzan, grondlegger Mindmap techniek. Beiden zijn een kwaliteitskeurmerk/volledige accreditatie. Door deze keurmerken wordt daadwerkelijk het kaf van het koren gescheiden en bent u verzekerd van zéér goede kwaliteit in Mindmap trainingen, of u nu kiest voor een “open training”, “maatwerk training” of een “In company training”!

Gecertificeerd trainer

Aspecten Train-de-Trainer programma

Het Train-de-Trainer programma welke Business in Balance heeft gevolgd, bevat o.a. de volgende aspecten:

 • Toepassen van leerstijlen en leerprocessen bij diverse doelgroepen
 • Inventarisatie van leerbehoeften bij deelnemers
 • Onderzoek van persoonlijke doelstellingen
 • Ontwerpen en voorbereiden van succesvolle trainingen
 • Selecteren en toepassen van verschillende leervormen, volledig afgestemd op deelnemers
 • Persoonlijke begeleiding tijdens oefeningen
 • Feedback geven en ontvangen
 • Reflectie met deelnemers
 • Evaluatie van de resultaten met deelnemers
 • Omgang met weerstand en “Lastige” vragen van deelnemers
 • Het kunnen toepassen van het geleerde in de praktijk
 • Starten en afsluiten van een training

Succesvolle training

Een succesvolle training wordt u o.a. verzorgd via het Train-de-Trainer programma, welke Business in Balance met succes heeft doorlopen. Daar wij op verschillende punten persoonlijk zijn getraind door mw. Drs. L.J. Kaufman, auteur van de bestsellers van diverse trainingsboeken, zijn wij daadwerkelijk in staat om u een zéér betrouwbaar en rendabel programma te verzorgen, waardoor u bij ons verzekerd bent persoonlijke aandacht en zéér goede kwaliteit in “open trainingen”, “maatwerk trainingen” of een “In company training”!

Resultaat training

Het resultaat na het volgen van een training via Business in Balance is, dat onze werkwijze breed gedragen wordt. Iedere deelnemer kan direct na de training met veel nieuwe ideeën en een andere aanpak in de eigen werkomgeving aan de slag, waardoor hij/zij gegarandeerd aantoonbaar succesvoller zal zijn!
Het motto vanuit Business in Balance is: “Dat u aan het einde van de training met een glimlach de zaal verlaat en denkt, ik heb eindelijk iets geleerd, waarvan ik niet wist dat het daadwerkelijk bestond”!
Wij zijn ervan overtuigd, dat u na het lezen van dit stuk weet, wat beide Buzan accreditaties en KSGBerenschot certificering voor u zouden kunnen betekenen. U kunt er bij Business in Balance daadwerkelijk vanuit gaan, dat alle Mindmap trainingen van zéér goede kwaliteit zijn!

Wilt u meer weten over geaccrediteerde Mindmapping trainingen?

Wilt u meer weten over de verschillende geaccrediteerde Mindmapping trainingen binnen uw eigen organisatie?
Neem dan contact op met organisatieadviesbureau Business in Balance. Door middel van een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek kunt u samen met ons bespreken, welke mindmap training voor uw organisatie geschikt is.

Interessante links

Wij staan graag voor u klaar

U kunt ons bereiken via telefoonnummer: (070) 335 29 08 of via e-mail: info@businessinbalanceonline.com.