ThinkBuzan Licensed Instructor

Advanced iMindmap Instructor

Staat garant voor zéér goede kwaliteit in Mindmap trainingen!

TLI/ThinkBuzan Licensed Instructor en Advanced iMindmap Instructor

TLI/ThinkBuzan Licensed Instructor en Advanced iMindmap Instructor, zijn beiden een kwaliteitskeurmerk/volledige accreditatie, welke door Tony Buzan, grondlegger Mindmap techniek zelf zijn ontwikkeld om zodoende zijn gedachtegoed op een correcte wijze te kunnen onderwijzen/over te brengen op personen welke geïnteresseerd zijn in Mindmapping. Door deze keurmerken wordt daadwerkelijk het kaf van het koren gescheiden en bent u verzekerd van zéér goede kwaliteit in Mindmap trainingen!

Mindmapping? Ja of Nee?

Zodra u het woord Mindmapping invoert op internet, ziet u lijsten vol met bureaus welke allerlei trainingen verzorgen in Mindmapping en de Mindmap techniek. Zodra u bij een van deze bureaus een training volgt, schuilt er het gevaar in, dat u Mindmapping niet op de juiste manier leert en u na de training, zodra u de methode wilt gaan toepassen afhaakt, daar u geen rendement ziet!

Mindmapping is een zéér complexe theorie, wat meer inhoud als alleen een paar lijnen trekken vanuit een centraal geplaatste afbeelding op een vel papier! Er zit een zéér uitgebreide techniek achter.
Indien de Mindmap techniek u NIET wordt geleerd, zult u nooit een ECHTE en rendabele Mindmap kunnen maken, waardoor u hoogstwaarschijnlijk zult afhaken en het geïnvesteerde geld in een “verkeerde” training weggegooid geld blijkt te zijn.

Bij Business in Balance, zult u het gedachtengoed, welke het resultaat is van vele jaren research van Tony Buzan leren beheersen en kunt u na afloop van een Mindmap training zelf de processen en Mindmap techniek succesvol toepassen, welke ten grondslag liggen aan het wel of niet correct kunnen maken van rendabele Mindmaps!

Mindmap trainingen

Zodra u kiest voor een officieel gecertificeerd en geaccrediteerd Tony Buzan trainer, bent u verzekerd van een zéér goede kwaliteit in Mindmap trainingen! Tijdens alle door Business in Balance aangeboden trainingen, zal gebruik worden gemaakt van alle kennis en resources welke door ThinkBuzan beschikbaar zijn gesteld, zodat u na het volgen van een Mindmap training meteen zelf succesvol aan de slag kunt en zelf de daadwerkelijke kracht van Mindmapping zult ondervinden!

Tijdens Mindmap trainingen welke worden verzorgd door Business in Balance, zal er veel aandacht worden besteed aan alle aspecten welke in relatie staan tot het gedachtengoed van Tony Buzan, gevaren van het verkeerd leren toepassen van de Mindmap techniek en de vele mogelijkheden van Mindmapping.

Het motto vanuit Business in Balance is: “Dat u aan het einde van de training met een glimlach de zaal verlaat en denkt, ik heb eindelijk iets geleerd, waarvan ik niet wist dat het daadwerkelijk bestond”!
Wij zijn ervan overtuigd, dat u na het lezen van dit stuk weet, wat beide Buzan accreditaties voor u zouden kunnen betekenen. U kunt er bij Business in Balance daadwerkelijk vanuit gaan, dat alle Mindmap trainingen van zéér goede kwaliteit zijn!

Wilt u meer weten over geaccrediteerde Mindmapping trainingen?

Wilt u meer weten over de verschillende geaccrediteerde Mindmapping trainingen binnen uw eigen organisatie?
Neem dan contact op met organisatieadviesbureau Business in Balance. Door middel van een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek kunt u samen met ons bespreken, welke mindmap training voor uw organisatie geschikt is.

Interessante links

Wij staan graag voor u klaar

U kunt ons bereiken via telefoonnummer: (070) 335 29 08 of via e-mail: info@businessinbalanceonline.com.