Organisatieadvies

Organisatieadviesbureau Business in Balance kan u een maatwerk organisatieadvies bieden, waarbij wij gebruik zullen maken van een bedrijfsscan, waarin bekende managementtools ingezet worden om uw interne organisatie volledig in kaart te brengen.

Samen met u als opdrachtgever zal gekeken worden, welk type scan voor uw organisatie en vraagstuk geschikt zijn, waarbij uiteindelijk de keuze zal worden gemaakt tussen een zogenoemde “snelle scan” of een “volledige scan”. Het verschil tussen beiden is de tijdsduur en diepte van de analyse, waarop het maatwerk bedrijfsadvies uiteindelijk gebaseerd zal worden.

Het gehele maatwerk bedrijfsadvies zal alle verzamelde informatie bevatten, welke tijdens de afgenomen interviews met medewerkers en het management binnen uw organisatie naar voren zijn gekomen, zodat u verzekerd bent van een gedegen en goed op maat gemaakt advies.

Wilt u meer weten over een maatwerk organisatieadvies voor uw organisatie?

Heeft u een vraagstuk op het gebied van organisatieadvies of wilt u een veranderingstraject voor uw organisatie? Neem dan contact op met organisatieadviesbureau Business in Balance. Door middel van een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek kunt u samen met ons bespreken, wat er precies speelt in uw organisatie. Er wordt via een schets een eerste stap gezet in een op maat gemaakt adviestraject.

Wij staan graag voor u klaar

U kunt ons bereiken via telefoonnummer: (070) 335 29 08 of via e-mail: info@businessinbalanceonline.com.