Licenties

Een succesvolle training wordt u o.a. verzorgd via het Train-de-Trainer programma, welke Business in Balance met succes heeft doorlopen. Daar wij op verschillende punten persoonlijk zijn getraind door mw. Drs. L.J. Kaufman, auteur van de bestsellers van diverse trainingsboeken, zijn wij daadwerkelijk in staat om u een zéér betrouwbaar en rendabel programma te verzorgen, waardoor u bij ons verzekerd bent persoonlijke aandacht en zéér goede kwaliteit in “open trainingen”, “maatwerk trainingen” of een “In company training”!

 

Resultaat training

Het resultaat na het volgen van een training via Business in Balance is, dat onze werkwijze breed gedragen wordt. Iedere deelnemer kan direct na de training met veel nieuwe ideeën en een andere aanpak in de eigen werkomgeving aan de slag, waardoor hij/zij gegarandeerd aantoonbaar succesvoller zal zijn!

Het motto vanuit Business in Balance is: “Dat u aan het einde van de training met een glimlach de zaal verlaat en denkt, ik heb eindelijk iets geleerd, waarvan ik niet wist dat het daadwerkelijk bestond”!

Wij zijn ervan overtuigd, dat u na het lezen van dit stuk weet, wat beide Buzan accreditaties en KSGBerenschot certificering voor u zouden kunnen betekenen. U kunt er bij Business in Balance daadwerkelijk vanuit gaan, dat alle Mindmap trainingen van zéér goede kwaliteit zijn!